Tarieven

Als je het prettig vindt om eerst kennis te maken vóórdat je een afspraak maakt voor een intakegesprek dan is er de mogelijkheid voor een kosteloos kort kennismakingsgesprek van 15 minuten. Een goed gevoel bij de hulpverlener is belangrijk!


Intake gesprek (60-75 minuten)                    –      90,00

Individuele vervolgsessie (60 minuten)       –      90,00

Partner- of gezinsessie (60 minuten)           –      120,00


De tarieven zijn inclusief BTW. 

Het is mogelijk om afspraken te plannen in de avonduren, na kantoortijden. Hiervoor wordt een toeslag berekend van 15,- per consult. Sessies op afstand is ook mogelijk, door middel van videobellen (hiervoor geldt hetzelfde tarief).

Contact

De kosten kunnen door de meeste verzekeraars (deels) vergoed worden. Voor de volledigheid kun je dit het beste rechtstreeks bij je zorgverzekeraar controleren (houd ook rekening met je eigen risico!). Bureau GO valt onder ‘Overige therapeuten en Complementair en Aanvullende zorg’, code 9000. De zorg die Bureau GO biedt valt onder prestatiecode 24504.

Intakeformulier

Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Indien je naar je eigen oordeel onzorgvuldig of verkeerd bent behandeld of begeleid, is het belangrijk dat je dit eerst probeert te bespreken met je hulpverlener en op te lossen. Als het niet lukt het samen op te lossen, kun je een klacht indienen. Dat kun je rechtstreeks bij de beroepsvereniging NFG doen: WKM NFG (de-nfg.nl). Jouw klacht wordt vervolgens door de klachten- en geschillencommissie opgepakt.

Privacyverklaring

Alle gegevens van cliënten worden volgens de AGV (Algemene Verordening Gegevensbescherming) opgeslagen en verwerkt. Voor meer informatie: Privacywetgeving | Autoriteit Persoonsgegevens.